Skip to main content

Kόλλησαν στο μηδέν ΟΦΗ και Ατρόμητος

INTIME NEWS

Οι Κρητικοί έχασαν πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι με τους Περιστεριώτες που ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ(0-0). Οι Κρητικοί παρέμειναν στη 10η θέση με 27 βαθμούς ενώ οι Περιστεριώτες φιγουράρουν στην 7η θέση με 32 βαθμούς.

Στο 6′ ο Μαρκετζιάνι στέρησε το 1-0 από τους γηπεδούχους όταν έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ριέρα. Στο 15′ ο κίπερ των φιλοξενούμενων είπε και πάλι εντυπωσιακά ”όχι” σε σουτ του Τοράλ.

Στο 32′ ο Ισέκα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, πλασάροντας άουτ στο τετ α τετ ενώ στο 34′ o Ριέρα από πολύ καλή θέση σούταρε άστοχα. Ο Ατρόμητος κόντρα στη ροή του αγώνα παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 40′ αλλά η κεφαλιά του Βαλέντσια βρήκε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ συνέχισε να πιέζει και στο 48′ ο Τοράλ έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Ο Ατρόμητος από κει και πέρα, ισορρόπησε, πατούσε καλύτερα και στο φινάλε έχασε σημαντικές στιγμές για να πάρει το ματς.

Στο 85′ ο Χριστογεώργος απέκρουσε το σουτ του Βέργου ενώ στις καθυστερήσεις ήταν νικητής στο τετ α τετ με τον επιθετικό του Ατρομήτου.

Η βαθμολογία των play out: Ατρόμητος 32, Αστέρας Τρίπολης 31, Πανσερραϊκός 30, ΟΦΗ 27, Βόλος 25, Παναιτωλικός 24, Κηφισιά 22, ΠΑΣ Γιάννινα 19.