Skip to main content

Ο Παρέχο δεν χαρίζεται στον Βινίσιους

REUTERS/Pablo Morano

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός σε πολλές περιπτώσεις προκαλεί με την συμπεριφορά του

Ο Βινίσιους Τζούνιορ έχει γίνει στόχος ρατσιστικών προσβολών σε ορισμένα γήπεδα της La Liga, αλλά κάποιοι οπαδοί και παρατηρητές πιστεύουν πως μέρος του προβλήματος είναι πως ο παίκτης έχει θέμα συμπεριφοράς και προκαλεί.

Ένας απ΄ αυτούς είναι ο Ισπανός διεθνής Ντάνι Παρέχο, πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Βιγιαρεάλ. Ερωτηθείς από την Cadena SER, ο Παρέχο απάντησε ότι «είναι ένας εξαιρετικός και θεαματικός παίκτης αλλά πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι, εντάσεις υπάρχουν σε κάθε ματς».

«Ήμουν κι εγώ στη θέση του παίζοντας στον καλύτερο σύλλογο του κόσμου. Αλλά οι παίκτες πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι, θα υπάρχουν εντάσεις σε κάθε ματς. Ο Βινίσιους είναι μέσα σε όλες τις ιστορίες», συνέχισε ο παίκτης.

«Όταν παίζεις για την Ρεάλ προσπαθούν πάντα να σου επιτεθούν, να σε σπάσουν. Με έχουν πει αλκοολικό και άλλα, αλλά δεν τσακώνομαι με κόσμο και δεν κάνω άσχημα πράγματα. Είναι υπερβολικό. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι πάνω από αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις φταίει».