Skip to main content

Μένει στην Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο

Ο προπονητής των «ασπιρινών» θα παραμείνει στην Μπάγερ γι΄ άλλη μια σεζόν: στόχος είναι η κατάκτηση του τίτλου και ύστερα θα προγραμματιστεί η νέα περίοδος

Με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται σήμερα, ο Τσάμπι Αλόνσο θα επιβεβαιώσει την παρουσία του στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο προπονητής, που οδηγεί τις «ασπιρίνες» στον πρώτο τίτλο της Ιστορίας τους στην Μπουντεσλίγκα, δεν θα φύγει αλλά θα συνεχίσει το έργο του, προσπαθώντας να κάνει ένα σημαντικό ταξίδι στο νέο Champions League.

Ο Αλόνσο λοιπόν θα παραμείνει στον πάγκο της Λεβερκούζεν γι΄ άλλη μια σεζόν και η ρήτρα αποδέσμευσης που τον αφορά θα ισχύει από το καλοκαίρι του 2025.

Λίβερπουλ και Μπάγερν Μονάχου θα έχουν πάντα τα μάτια τους στον προπονητή, ενημερωμένες αμφότερες για την απόφασή του. Στο Λεβερκούζεν, υπό τον Αλόνσο, θα παραμείνει και το νέο μεγάλο ταλέντο του γερμανικού ποδοσφαίρου, Φλόριαν Βιρτς.

Ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Φερνάντο Κάρο, είχε ήδη μιλήσει για την παραμονή του, παγώνοντας τις φιλοδοξίες των κορυφαίων συλλόγων που ενδιαφέρονται για τον πρώην Ισπανό διεθνή μέσο. «Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και σχεδιάζουμε την επόμενη σεζόν μαζί του ολοταχώς. Τίποτα δεν μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν θα είναι ακόμα μαζί μας».

Σημαντικές δηλώσεις, τις οποίες επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, καθώς οι Βαυαροί είχαν ενδιαφερθεί πάρα πολύ για την περίπτωση του Τσάμπι Αλόνσο.

«Το βλέπω πολύ δύσκολο, για να μην πω αδύνατο. Πιστεύω ότι θα μείνει στο Λεβερκούζεν», είχε δηλώσει ο επικεφαλής του βαυαρικού συλλόγου, ο οποίος ήδη άλλαξε στόχο στρέφοντας το βλέμμα στον Ρομπέρτο ​​Ντε Τζέρμπι (Μπράιτον) και στον νυν προπονητή της Εθνικής Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ.

naftemporiki.gr