Στα προημιτελικά ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο Miami Open.
Η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Έλενα Ριμπάκινα, καθώς τα ξημερώματα της Τετάρτης ηττήθηκε με 2-1 σετ και αποκλείστηκε από την συνέχεια του τουρνουά.
Σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Ριμπάκινα πήρε το πρώτο σετ με 7-5, η Σάκκαρη το δεύτερο με 6-7 αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή, χάνοντας το τρίτο με 6-4.
Στους ”4” η νικήτρια θα αντιμετωπίσει την Βικτόρια Αζαρένκα ενώ η Σάκκαρη στρέφει το βλέμμα της στα επόμενα τουρνουά, κρατώντας την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα που είχε για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












