Η Ίντερ Μαϊάμι έγραψε ιστορία με την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι και ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Ντέιβιντ Μπέκαμ, αποκάλυψε πως έβαλε τα κλάματα όταν εξασφάλισε την υπογραφή του Αργεντινού σούπερ σταρ.
Μάλιστα υπογράμμισε πως η σύζυγος του, Βικτόρια, νόμιζε πως συνέβη κάτι κακό σε κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.
«Ήμουν στην Ιαπωνία μαζί με την Βικτόρια και ήταν 4-5 το πρωί, όταν το τηλέφωνο μου άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα. Η Βικτόρια με σκούντηξε και μου είπε να το κλείσω, όμως εγώ κοίταξα τα μηνύματα και είδα ότι ο Μέσι είχε αποφασίσει να υπογράψει στο Μαϊάμι» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Έβαλα τα κλάματα γιατί είναι… ο Λίο. Ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών. Τότε η Βικτόρια με ρώτησε γιατί κλαίω και αν πέθανε κάποιος».
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












