Skip to main content

Αντσελότι: Θα άλλαζα και τον εαυτό μου στο ημίχρονο, είμαι αθώος για την υπόθεση φοροδιαφυγής

REUTERS/Ana Beltran

Ο Ιταλός προπονητής έκανε αυτοκριτική μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Λειψίας ενώ τοποθετήθηκε για την περιπέτειά του με την δικαιοσύνη

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε το εμπόδιο της Λειψίας, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League, αλλά η εικόνα της βασίλισσας δεν ήταν καλή. Μάλιστα, ο προπονητής του συλλόγου, Κάρλος Αντσελότι, έκανε σκληρή αυτοκριτική μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

«Ήταν ένα κακό παιχνίδι. Παίξαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και που έπαιξε χωρίς να έχει να χάσει τίποτα και ήμασταν στο φρένο από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ψυχική πτυχή ήταν σημαντική, όταν έχεις ένα μικρό πλεονέκτημα δεν τα βγάζεις όλα. Είμαστε επτά πόντους μπροστά στο πρωτάθλημα και είμαστε στα προημιτελικά. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, αλλά όχι πολλή. Στο ημίχρονο έκανα μια αλλαγή τακτικής, πήγαμε στο 4-4-2 με τους Τσουαμενί και Κρόος ως μέσους και Μπέλινγκχαμ και Βαλβέρδε στις πτέρυγες. Μπορεί να έκανα λάθος με τη σύνθεση. Αν έπρεπε να το κάνω, θα άλλαζα στο ημίχρονο αυτούς που έπαιξαν άσχημα, θα άλλαζα και αυτόν στον πάγκο», είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Όσον αφορά την υπόθεση φοροδιαφυγής, όπου είναι κατηγορούμενος, υπογράμμισε: «Είναι μια παλιά ιστορία και δεν με επηρεάζει. Η φορολογική αρχή λέει ότι ήμουν κάτοικος τότε και δεν νομίζω ότι ήμουν κάτοικος. Έχω ήδη πληρώσει το πρόστιμο, τα χρήματα είναι μαζί τους και τώρα οι δικηγόροι συζητούν για να βρουν μια λύση. Είμαι πεπεισμένος ότι είμαι αθώος, ότι δεν ήμουν κάτοικος το 2015 και νομίζουν ότι ήμουν κάτοικος. Ας δούμε τι θα πει ο δικαστής».

naftemporiki.gr