Skip to main content

9η Boat & Fishing Show: Με νέα μοντέλα σκαφών κι έμφαση στον καταδυτικό τουρισμό

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για ένατη χρονιά στην Αθήνα, θα ξεκινήσει στις 7 και θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου στο MEC Παιανίας

Με πρωταγωνιστή το σκάφος θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 Μαρτίου, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας, η διεθνής έκθεση «Boat & Fishing Show – SEA & Tourism EXPO».

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για ένατη χρονιά στην Αθήνα, θα ολοκληρωθεί στις 10 Μαρτίου. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φουσκωτά και πολυεστερικά σκάφη, να ενημερωθούν για νέα προϊόντα που αφορούν το ψάρεμα ενώ οι φίλοι του θαλάσσιου τουρισμού, μέσα από το «Padi Village», θα γνωρίσουν τις νέες μορφές καταδυτικού τουρισμού.

Η έκθεση «Σκάφος Ψάρεμα – Boat & Fishing Show 2024» θα αποτελέσει το πληρέστερο θαλασσινό event που έχει διεξαχθεί μέχρι τώρα στην Ελλάδα. Επίκεντρό της κι αυτή τη χρονιά θα είναι το σκάφος και στα περίπτερά της θα φιλοξενηθούν κάποια από τα πιο σύγχρονα μοντέλα. Τα περισσότερα από τα σκάφη είναι ετοιμοπαράδοτα και όσοι δραστηριοποιούνται στο rent a boat έχουν τη δυνατότητα να τα προμηθευτούν άμεσα.

Αυτή είναι η μοναδική έκθεση αλιείας που διεξάγεται στην Ελλάδα. Οι φίλοι του ψαρέματος θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα και να παρακολουθήσουν επιδείξεις από το εξειδικευμένο προσωπικό των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα.

Ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί κι αυτή τη χρονιά στον τομέα του Τουρισμού καθώς η «Boat & Fishing Show – SEA & Tourism EXPO» φιλοδοξεί να βοηθήσει τις προσπάθειες που γίνονται από το υπουργείο Τουρισμού για την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού.

Με τη βοήθεια του Συνδέσμου Καταδυτικών Κέντρων Ελλάδος, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν τις δυνατότητες για κατάδυση στις πανέμορφες ελληνικές θάλασσες και να γνωρίσουν τον κόσμο κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Τα περίπτερα με τα Water Sports προσθέτουν στην έκθεση τη δική τους καλοκαιρινή πινελιά και οι φίλοι των θαλάσσιων αθλημάτων θα μπορέσουν να δουν τα πιο σύγχρονα SUP, κανό καγιάκ κλπ. και να αρχίσουν να προετοιμάζουν τις διακοπές τους.

Επίσης, στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά κλήρωση κι ένας τυχερός θα κερδίσει ένα φουσκωτό σκάφος κι έναν εξωλέμβιο κινητήρα. Ακόμα, θα γίνουν κι άλλες κληρώσεις με πολλά δώρα, ενώ θα πραγματοποιηθούν ημερίδες και σεμινάρια που θα προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.

Η Boat & Fishing Show, διοργανωμένη από την Pelagic Expo, έχει στόχο την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, τη διάδοση και την υποστήριξη των επαγγελμάτων που σχετίζονται με τη θάλασσα και την ανάδειξη των δυνατοτήτων της Ελλάδος στον τομέα της θαλάσσιας δραστηριότητας.