Skip to main content

Ανοιχτοί λογαριασμοί σε Βαρκελώνη και Λονδίνο

REUTERS/Remo Casilli

Νάπολι και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες στον ιταλικό νότο ενώ η Άρσεναλ ηττήθηκε στο «Ντραγκάο» από την Πόρτο

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» αλλά για πολλοστή φορά φέτος δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα απέναντι στη Νάπολι, ενώ η Πόρτο λύγισε την Άρσεναλ στο «Ντραγκάο», στα παιχνίδια με τα οποία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες των «16» στο Champions League.

Η αναμέτρηση στον ιταλικό νότο ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Βαρκελώνης. Η ομάδα του Τσάβι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και προηγήθηκε με τον Λεβαντόφσκι στο 60΄, για να ισοφαρίσει για τους «Παρτενοπέι» ο Όσιμεν στο 75΄.

Στο βορειοδυτικό άκρο της Ευρώπης, η Πόρτο έφτασε στη νίκη με 1-0 απέναντι στην Άρσεναλ με ένα καταπληκτικό buzzer beater γκολ του Γκαλένο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην επιστροφή της σε νοκ άουτ παιχνίδι του Champions League μετά την περίοδο 2016-2017 και στην έβδομη συνάντησή της με τους «Δράκους», η Άρσεναλ έπαιξε επιφυλακτικά, φάνηκε ότι ήθελε περισσότερο να κρατήσει το «μηδέν» και στο τέλος το πλήρωσε, αλλά τα πάντα θα κριθούν στο «Εμιρέιτς», στο Λονδίνο.

Και οι δύο αγώνες ρεβάνς των προαναφερόμενων ζευγών θα διεξαχθούν την Τρίτη 12 Μαρτίου.