Skip to main content

Ολυμπιακός: Κόντρα στη Φερεντσβάρος για το πρώτο βήμα πρόκρισης

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Στο ντεμπούτο του Μεντιλίμπαρ στον πάγκο, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν απόψε τον ουγγρικό σύλλογο στο πρώτο παιχνίδι για τους «32» του Conference League

Με στόχο την νίκη που θα τον βάλει σε ρόλο οδηγού για την πρόκριση στους «16» του Conference League, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (19:45, CosmoteSport2) την Φερεντσβάρος στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» και ενόψει της αναμέτρησης με τον ουγγρικό σύλλογο έχει δηλώσει τα εξής:

«Ξέρω ότι ήρθα σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Για να ήρθα στη μέση της χρονιάς, αυτό κάτι δείχνει, ότι δεν ήταν όλα τέλεια και αν τα πράγματα πήγαιναν καλά δεν θα γίνονταν αλλαγές προπονητών. Ελπίζω για τα πάντα, έχω τη φιλοδοξία να κερδίσω τα πάντα με τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο, έχουμε δυνατούς αντιπάλους, αλλά ήρθαμε εδώ και δεν υπάρχει κάτι που να είναι εκτός στόχων».

Όσον αφορά την σκέψεις ενδεκάδας του Ισπανού τεχνικού, προβάδισμα έχουν οι: Πασχαλάκης – Ορτέγα, Ντόι, Κάρμο και Ροντινέι – Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης- Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Καμπί.