Skip to main content

Πέρασε άνετα από τις Σέρρες ο Παναθηναϊκός

(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Έχοντας ως κορυφαίο τον Μπερνάρντ και σκόρερς τους Βέρμπιτς, Παλάσιος και Γερεμέγεφ το «τριφύλλι» νίκησε 3-0 τον Πανσερραϊκό.

Όντας απόλυτα αποτελεσματικός και κυρίαρχος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ στο 8′. Ο Μπερνάρντ εκτέλεσε το κόρνερ και με κεφαλιά ο Βέρμπιτς έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ του Ακαϊντίν πάνω στον Ουεντραόγκο στην αρχή της φάσης.

Οι «πράσινοι» έψαξαν άμεσα και δεύτερο γκολ, ο Βιλένα αστόχησε από καλή θέση στο 20′ και το 2-0 για την ομάδα του Τερίμ ήρθε στο 31′. Ο Μπερνάρντ έκλεψε από τον Θυμιάνη έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, έδωσε στον Παλάσιος και ο Αργεντινός πέτυχε το 2-0. Η αντίδραση του Πανσερραϊκού ήρθε στο 45′, όταν το δυνατό σουτ του Ντανκερλούι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τερίμ είχε δύο μεγάλες διπλές ευκαιρίες αλλά ο Χοβάν στο 59′ νίκησε τον Κώτσιρα και στο 74′ τον Βιλένα και τον Μπερνάρντ. Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε καθόλου από τον Πανσερραϊκό, κρατούσε εύκολα το προβάδισμα και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις.

Από το σουτ του Μαντσίνι, η μπάλα βρήκε στον Γερεμέγεφ και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 3-0.