Skip to main content

Επίτιμο μέλος του συλλόγου Νεομοναστηριωτών ο Δ. Μελισσανίδης

Ο σύλλογος γιόρτασε με εκδήλωση έξω από την «Αγιά Σοφιά» την ονοματοδοσία της Θύρας 47 του γηπέδου με την επωνυμία «Μεγάλο Μοναστήρι»

Μια όμορφη και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε χώρους εντός κι εκτός της OPAP ARENA.

Ο σύλλογος Νεομοναστηριωτών διοργάνωσε εκδήλωση για να γιορτάσει την ονοματοδοσία της Θύρας 47 του γηπέδου με την επωνυμία «Μεγάλο Μοναστήρι», από το ομώνυμο ιστορικό χωριό της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Περισσότερα από εκατό μέλη των συλλόγων από τα πέντε νεομοναστηριώτικα χωριά των νομών Φθιώτιδας, Πέλλας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης και Ημαθίας έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην πλατεία του Δικέφαλου Αετού, έξω από το γήπεδο.

Στη συνέχεια, αντιπροσωπεία συνάντησε τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη στο εστιατόριο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ για να τον ευχαριστήσει και να του ανακοινώσει την απόφαση του συλλόγου να τον ανακηρύξει επίτιμο μέλος του.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Παπαδημητρίου και ο αντιπρόεδρος Δήμος Γκανίδης. Ξεχωριστή παρουσία ήταν εκείνη του διάσημου προπονητή μπάσκετ Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος κατάγεται από τα Τρίκαλα Ημαθίας, που είναι ένα από αυτά τα πέντε χωριά.

Ο κ. Μελισσανίδης δέχθηκε με χαρά τη χειρονομία των Νεομοναστηριωτών και τους ευχαρίστησε θερμά για την ενέργειά τους.