Skip to main content

Τζόκοβιτς: Εκπληκτικός ο Σίνερ, σοκαρίστηκα με το επίπεδό μου

Φωτ. REUTERS/Tracey Nearmy
Γιανίκ Σίνερ και Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του Australian Open, Μελβούρνη, Αυστραλία, 26 Ιανουαρίου 2024. Φωτ. REUTERS/Tracey Nearmy

Ο Σέρβος σούπερ σταρ έβγαλε το καπέλο στον Ιταλό τενίστα ενώ δεν μπορούσε να πιστέψει την πολύ κακή εμφάνιση που έκανε στον ημιτελικό του Australian Open

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχασε και μάλιστα εύκολα από τον Γιανίκ Σίνερ στον ημιτελικό του Australian Open και μετά το τέλος του αγώνα έσταξε μέλι για τον αντίπαλό του και παράλληλα αναφέρθηκε στην κάκιστη δική του εικόνα, δηλώνοντας σοκαρισμένος!

«Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τον Σίνερ για ένα εκπληκτικό ματς, ένα εκπληκτικό τουρνουά ως τώρα», ανέφερε αρχικά ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο και συνέχισε:

«Είναι άξια στον τελικό, ήταν πολύ καλύτερος από εμένα. Κοιτάξτε, σοκαρίστηκα με το επίπεδό μου, με την κακή έννοια. Στα πρώτα δύο σετ δεν έκανα πολλά πράγματα σωστά. Μάλλον είναι ένα από τα χειρότερα ματς μου σε Grand Slam. Tουλάχιστον από όσο θυμάμαι. Δεν είναι ωραίο το αίσθημα να παίζεις έτσι. Μπράβο του, όμως, που έκανε τα πάντα καλύτερα από εμένα, από κάθε άποψη του παιχνιδιού.

Πάλεψα, κατάφερα να ανεβάσω λίγο το επίπεδό μου στο τρίτο, έσωσα ματς πόιντ, έπαιξα ένα καλό τάι μπρέικ. Αλλά στο τέταρτο ήταν πολύ άσχημο που έχασα το γκέιμ στο 1-2 από 40-0, κόντρα στον αέρα κάπως. Συνολικά το τένις μου δεν ήταν πολύ καλό. Σε αυτές τις στιγμές ψάχνεις να βρεις ηρεμία και παράλληλα να ανεβάσεις τον εαυτό σου και το παιχνίδι σου. Προσπάθησα και ο κόσμος ήταν φοβερός, δίκαιος και για τους δύο παίκτες. Αυτό είναι όλο, συγχαρητήρια στον Γιάνικ».

Ο Σίνερ έκανε το… θαύμα και απέκλεισε τον Τζόκοβιτς