Skip to main content

Στα προημιτελικά με «τεσσάρα» ο Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες απέκλεισαν στο Κύπελλο την ΑΕΛ και περιμένουν το νικητή της σειράς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Εύκολη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας σημείωσε ο Ατρόμητος, νικώντας με 4-0 στο Περιστέρι την ΑΕΛ και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Στους «8» της διοργάνωσης η ομάδα των δυτικών προαστίων θα αντιμετωπίσει, επίσης σε διπλά παιχνίδια, το νικητή της σειράς Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που παίζουν αύριο (17/1, 21:00) στο Φάληρο, στη ρεβάνς του 1-1 της Λεωφόρου.

Η πίεση των γηπεδούχων μετά το ημίωρο επιβραβεύτηκε με το γκολ του Τριμμάτη στο 39ο λεπτό. Στο 49΄ ο Αντζιέλσκι κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Γιανναράκη και ο ίδιος «έγραψε» το 2-0 από την άσπρη βούλα στο 50΄.

Στο 56΄ οι «βυσσινί» ζήτησαν πέναλτι σε πτώση του Παπαγεωργίου στην περιοχή μετά από διεκδίκηση με τον Μαρκετζάνι, όμως ο διαιτητής Βάτσιος έδειξε δεύτερη κίτρινη στον παίκτη της θεσσαλικής ομάδας για θέατρο, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις στους φιλοξενούμενων.

Με παίκτη περισσότερο πια, ο Ατρόμητος έφτασε στο 3-0 με κεφαλιά του Τσιακμάκη από κόρνερ του Κούντε στο 84΄, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βέργος, από ασίστ του Βαλένσια.