Skip to main content

Η Παρί δίνει στον Μπαπέ ένα δισεκατομμύριο ευρώ για να ανανεώσει

REUTERS/Abdul Saboor

Μυθική πρόταση των Παριζιάνων στον Γάλλο σούπερ σταρ, καθώς του προσφέρουν δεκαετές συμβόλαιο με 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Μπαπέ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ προσπαθούν να αποσπάσουν το «ναι» του Γάλλου σούπερ σταρ αλλά η Παρί δεν φαίνεται να το έχει βάλει κάτω, παρά την αρχική απόφαση του μυθικού επιθετικού να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Radio Monte Carlo, ένα από τα πιο έγκυρα αθλητικά γαλλικά μέσα, η Παρί προσφέρει στον Μπαπέ δεκαετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές στα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Μία προσφορά μοναδική στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά και γενικότερα ξεχωριστή για τον επαγγελματικό αθλητισμό, καθώς δεν έχει υπάρξει ποτέ ανάλογο προηγούμενο.

Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του αθλήματος είναι το τετραετές που είχε υπογράψει ο Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα το 2017 με συνολικές απολαβές 555 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση της Παρί θα κατατεθεί και επίσημα μέχρι το τέλος του μήνα ενώ η απόφαση του Μπαπέ σχετικά με το μέλλον του, θα ανακοινωθεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου.