Skip to main content

Απολύθηκε από τη Ρόμα ο Μουρίνιο

Reuters

Ο Πορτογάλος τεχνικός πλήρωσε τις δύο τελευταίες ήττες στο πρωτάθλημα από Λάτσιο και Μίλαν

Η Ρόμα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζοζέ Μουρίνιο σε μια απόφαση έκπληξη, ειδικά από τη στιγμή που αρκετά ιταλικά μέσα μιλούσαν για ανανέωση.

Το 2024 ξεκίνησε πολύ άσχημα για τον Πορτογάλο, καθώς μετά από μια νίκη στις 3 Ιανουαρίου στο Κύπελλο Ιταλίας εναντίον της Κρεμονέζε, ακολούθησαν για τον Special One και τη Ρόμα η ισοπαλία με την Αταλάντα (7 Ιανουαρίου) και οι ήττες από τη Λάτσιο (10 Ιανουαρίου) και τη Μίλαν (14 Ιανουαρίου).

Η τελευταία αποτυχία απέναντι στους «Ροσονέρι» ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πορτογάλο τεχνικό, που θα γιορτάσει τα 61α γενέθλιά του στις 26 αυτού του μήνα.

Ενώ ο υπεραλπικός Τύπος ανέφερε ως πιθανή μια επέκταση συμβολαίου, ο Νταν και ο Ράιαν Φρίντκιν αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους μαζί του σήμερα (16/1).

«Ευχαριστούμε τον Ζοζέ εκ μέρους όλων μας στην Ρόμα για το πάθος και τη δέσμευση που έχει δείξει από την άφιξή του στους “Τζαλορόσι”. Θα έχουμε πάντα όμορφες αναμνήσεις αλλά πιστεύουμε ότι, προς το συμφέρον του συλλόγου, είναι απαραίτητη η άμεση αλλαγή. Ευχόμαστε στον Ζοζέ και στους συναδέλφους του τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε το δελτίου Τύπου της Ρόμα.