Skip to main content

Την τρίτη σερί νίκη στη Euroleague ψάχνει κόντρα στον Αστέρα ο Παναθηναϊκός

EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΟΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Το «τριφύλλι» φιλοξενεί απόψε στις 21:15 τους Σέρβους στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο φινάλε του πρώτου γύρου

Μετά τα δύο σερί νικηφόρα αποτελέσματα σε Μονακό και Μιλάνο, ο Παναθηναϊκός θέλει απόψε (21:15, ΝovasportsPrime) το 3/3 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο και φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και επιθυμεί να πει «αντίο» στο 2023 με ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα, το οποίο θα την ανεβάσει στο 10-7, διατηρώντας τη στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Αταμάν ενόψει του παιχνιδιού με τους Σέρβους, έχει υπογραμμίσει: «Φυσικά πρόκειται για πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς σκόρερ. Στο προηγούμενο παιχνίδι σκόραρε κόντρα στη Μακάμπι 98 πόντους. Έχει πολύ έμπειρους παίκτες, όπως ο Τεόντοσιτς, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και είναι δύσκολο να το σταματήσεις, το ίδιο και ο Νέντοβιτς, ο Μίτροβιτς και ο Χάνγκα, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες είναι επικίνδυνοι.

Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, διότι την προηγούμενη εβδομάδα, που ήταν διπλή, κάναμε δύο συνεχόμενες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να φτάσουμε στη νίκη».

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία) και Μάριο Μάικιτς (Σλοβενία).