Skip to main content

O Tσιτσιπάς ονειρεύεται ολυμπιακό μετάλλιο και Grand Slam για το 2024

REUTERS/Jaimi Joy

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τους αθλητικούς του στόχους την χρονιά που έρχεται

Αρκετά ψηλά έβαλε τον πήχη για την νέα σεζόν στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δείχνοντας έτοιμος να διεκδικήσει ολυμπιακό μετάλλιο αλλά και ένα Grand Slam μέσα στο 2024. Από την άλλη τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στη μέση.

«Δεν μπόρεσα να κάνω την προετοιμασία που χρειαζόμουν, μιλάω για τις εβδομάδες που ήλπιζα να έχω. Πέρασα, όμως, ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου και πέρασα μερικές εβδομάδες προσπαθώντας να βρω λύση σε αυτό το πρόβλημα, νομίζω ότι απέδωσε το γεγονός ότι έκανα αποκατάσταση τόσες μέρες, ότι αφοσιώθηκα στη διαδικασία της πλήρους θεραπείας» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θέλω να φέρω ολυμπιακό μετάλλιο στη χώρα μου, αυτός είναι ο στόχος μου. Στόχος μου είναι και ένας Grand Slam τίτλος. Για να τα πετύχω αυτά θα πρέπει να είμαι υγιής, διότι αυτή τη σεζόν υπήρξαν καταστάσεις που δεν μου επέτρεψαν να αποδώσω στο 100%.

Aυτές εμφανίστηκαν μετά το Australian Open και προς το τέλος της σεζόν. Ελπίζω να μην είμαι τόσο περιορισμένος τη νέα σεζόν και να εξερευνήσω περισσότερο το 2024».

naftemporiki.gr