Skip to main content

Υψηλοί στόχοι για Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο United Cup

REUTERS/Andrew Couldridge

Με παρτενέρ την Μαρία Σάκκαρη ο «Στεφ» θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη διοργάνωση της Αυστραλίας

Συνέντευξη ενόψει της επιστροφής και της συμμετοχής του στο United Cup, στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη, παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Τα δύο αστέρια της παγκόσμιας σκηνής θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Β΄ όμιλο, στο Σίδνεϊ.

«Κάθε χρόνο, είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλες σκηνές και είναι τιμή που σημαίνει περισσότερα από οτιδήποτε άλλο. (Το 2023) είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και μια μεγάλη πιθανότητα ακόμη και να φτάσουμε στους τελικούς και να κερδίσουμε τον τίτλο», υπογράμμισε ο Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών διαβεβαίωσε ότι «η Μαρία κι εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε. Και οι δύο πολεμάμε ακατάπαυστα και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας. Αν μερικές φορές μου ζητηθεί να έρθω στο δίχτυ, μπορώ να το κάνω».

Επίσης, ο Τσιτσιπάς έπλεξε το εγκώμιο της συντρόφου του στο μικτό διπλό: «Αισθάνομαι ότι η Μαρία είναι μια αρκετά ολοκληρωμένη παίκτρια, που μπορεί να παίξει οποιαδήποτε στιγμή οπουδήποτε μέσα στο γήπεδο, και αυτό με βοηθάει πολύ ως άντρας να παίζω μερικές φορές σε μικτό διπλό μαζί της».