Skip to main content

Νίκη-οξυγόνο για την Κηφισιά

Η ομάδα των βορείων προαστίων επιβλήθηκε του ΠΑΣ Γιάννινα με 4-2 στην Καισαριανή και τον άφησε μόνο στην τελευταία θέση

Η Κηφισιά σταμάτησε το αρνητικό σερί των 10 αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και στο ντεμπούτο του Ντέιβιντ Γιάνσεν στον πάγκο της νίκησε 4-2 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Καισαριανή, στο εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής.

Οι τρεις βαθμοί ήταν πολύτιμοι για την ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς τους έφερε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω με αγώνα περισσότερο, αφήνοντας τον αντίπαλό τους ουραγό.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Οζέγκοβιτς, με τον Σέρβο σέντερ φορ να σκοράρει δις, ανοίγοντας το σκορ με καρφωτή κεφαλιά στο 6ο λεπτό και διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 90΄+2 με πλασέ.

Για τους γηπεδούχους, από μία φορά σκόραραν οι Σάντος (11΄) και Λαντρ (34΄) ξαναδίνοντας προβάδισμα στην Κηφισιά, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει δύο φορές, με τους Ροσέρο (10΄) και Παντελάκη (23΄).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Γκάρο στο 77΄ με δύο κίτρινες κάρτες, με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Ηπείρου να έχει μπει αλλαγή στο β΄ ημίχρονο.

Στο γήπεδο της Καισαριανής βρέθηκε εισαγγελέας για να διαπιστώσει αν εφαρμόζονται τα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας που ανακοίνωσε πρόσφατα η κυβέρνηση.