Skip to main content

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έβγαλε το καπέλο στον γιο του για τη μεγάλη επιστροφή

Ο Μπρόνι Τζέιμς ξαναπάτησε παρκέ, έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα στη καρδιά του, γεγονός που έφερε τη συναισθηματική «έκρηξη» του Λεμπρόν

Τον περασμένο Ιούλιο, ο γιος του Λεμπρόν Τζέιμς, Μπρόνι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια προπόνησης στο μπάσκετ στο USC.

Η συνέχεια της καριέρας του 18χρονου αθλητή κινδύνευσε σοβαρά. Ωστόσο, τα ξημερώματα της Δευτέρας πάτησε και πάλι παρκέ, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του πανεπιστημίου, έχοντας 4 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 16 λεπτά συμμετοχής.

Η επιστροφή του γιου του στους αγωνιστικούς χώρους έφερε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα του Λεμπρόν, ο οποίος έγραψε στο instagram:

«Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ήταν σήμερα για μένα! Είμαι κυριολεκτικά εξουθενωμένος και το μόνο που μπορώ να πω είναι Μπρόνι είσαι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!! Άσε τις νίκες και τις ήττες.

Κέρδισες τον απόλυτο στόχο/πρωτάθλημα και αυτό είναι η ΖΩΗ!!! Περήφανος για σένα παιδί μου και σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».