Skip to main content

Πολύ σκληρός για την Κηφισιά ο Αστέρας Τρίπολης

Οι Αρκάδες επιβλήθηκαν με 3-1 της ομάδας των βορείων προαστίων στο γήπεδο της Καισαριανής σημειώνοντας την τρίτη εκτός έδρας από τις συνολικά τέσσερις εφετινές νίκες τους

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε νικητής με 3-1 από το γήπεδο της Καισαριανής απέναντι στην Κηφισιά, στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησαν τα κυριακάτικα παιχνίδια της 12ης αγωνιστικής.

Στην πρώτη συνάντηση στην Ιστορία των δύο ομάδων, οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν και σήμερα ότι είναι μια ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, αφού από τις συνολικά τέσσερις εφετινές νίκες στη Σούπερ Λίγκα, οι τρεις σημειώθηκαν μακριά από την αρκαδική πρωτεύουσα.

Το σκορ στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» άνοιξε στο 13΄ με κεφαλιά ο Μάντζης από εκτέλεση φάουλ του Γκος, ενώ στο 34΄ η ομάδα του Ράσταβατς πήρε προβάδισμα ασφαλείας, όταν ο Μάντζης έγινε δημιουργός δίνοντας έτοιμο γκολ στον Κρεσπί για το 0-2.

Πέντε λεπτά μετά οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς η κεφαλιά του Μποτία βρήκε το δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου.

Οι Αρκάδες κλείδωσαν τους τρεις βαθμούς στο 73΄, με τον Τζουκάνοβιτς να σκοράρει το 0-3 με πλασέ, πάλι ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Γκος, για να μειώσει στο τελικό 1-3 η Κηφισιά στο 88΄ με τον Μπιφουμά.