Skip to main content

Έκανε την δουλειά ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Παναιτωλικό

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, το σύνολο του Ντιέγκο Μαρτίνεθ απάντησε με τρία γκολ και έφτασε εύκολα στην νίκη κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου.

Σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που αγωνίζεται αύριο στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, μείωσε απόψε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν στο άδειο λόγω τιμωρίας «Καραϊσκάκη» τον ουραγό της βαθμολογίας Παναιτωλικό με 3-1 κι έφτασαν στους 27 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές στροφές στη Super League.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, καθώς μόλις στο 13΄ η ομάδα του Αγρινίου άνοιξε το σκορ, όταν από ασίστ του Πέρεθ ο Χατζηθεοδωρίδης βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση του Ολυμπιακού, πάντως, ήταν άμεση. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, με τον Έσε να σουτάρει, την μπάλα να βρίσκει στον Οικονόμου και να αιφνιδιάζει τον Καπίνο για το 1-1.

H ανατροπή για τους «Ερυθρόλευκους» ήρθε στο 40΄ με τον μόνιμο φετινό πρωταγωνιστή τους, Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας άσος πήρε την μπάλα από δεξιά, έκλεισε προς τα μέσα και με ένα φοβερό σουτ με το αριστερό την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο παιχνίδι και η είσοδος του Ελ Καμπί τον έκανε πιο απειλητικό.

Ο Μαροκινός στράικερ νικήθηκε στο 69΄ από τον Καπίνο αλλά ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από σέντρα του Μασούρα από  δεξιά, με καρφωτή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τα υπόλοιπα λεπτά του ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Πειραιώτες να κρατούν εύκολα το υπέρ τους σκορ και τον Παναιτωλικό να επιστρέφει στο Αγρίνιο παραμένοντας στο «βυθό» της βαθμολογίας.