Skip to main content

Ισόπαλη η τιτανομαχία της Σίτι με τη Λίβερπουλ

Action Images via Reuters/Jason Cairnduff

Ο Χάαλαντ έγραψε ακόμα ένα ρεκόρ σήμερα καθώς έγινε ο παίκτης που έφτασε στα 50 γκολ με τους λιγότερους αγώνες (48) στο πρωτάθλημα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα γκολ από τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 80ό λεπτό εξασφάλισε στη Λίβερπουλ ισοπαλία 1-1 με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», κρατώντας την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έναν βαθμό μακριά από την πρώτη θέση στην κούρσα για τον τίτλο της Premier League.

Η ισοπαλία έληξε ένα αξιοσημείωτο σερί 23 νικών στην έδρα της Σίτι, σε όλες τις διοργανώσεις, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς μετά από 13 αγώνες, ενώ οι «Κόκκινοι» έχουν 28.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 14 γκολ, έγινε ο παίκτης που έφτασε πιο γρήγορα τα 50 γκολ στην Premier League, όταν άνοιξε το σκορ στο 27΄ με ένα σουτ με το αριστερό πόδι, μετά από κακή απομάκρυνση του τερματοφύλακα Άλισον Μπέκερ.

Ο 23χρονος Νορβηγός χρειάστηκε μόλις 48 παιχνίδια για να φτάσει τα 50 τέρματα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Άντι Κόουλ που τα πέτυχε σε 65 αγώνες.

Η Σίτι κρατούσε τη νίκη ως το 80ό λεπτό, όταν ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρήκε τον αμυντικό της ομάδας του στην άκρη της περιοχής κι εκείνος με ένα συρτό σουτ στη γωνία του Έντερσον βούβανε το «Έτιχαντ».

Ο Κώστας Τσιμίκας αγωνίστηκε βασικός για τη Λίβερπουλ σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.