Skip to main content

Βαθμός «χρυσάφι» για τον Βόλο στο Ηράκλειο

(ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στο ντεμπούτο επιστροφής του Άνχελ Λόπεθ και με κορυφαίο τον πορτιέρε, Κόστιτς, οι Θεσσαλοί αν και με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο απέσπασαν ισοπαλία(1-1) από τον ΟΦΗ.

Με ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, γεμάτο συγκινήσεις, άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League στο Ηράκλειο, εκεί όπου ΟΦΗ και Βόλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι Θεσσαλοί στο ντεμπούτο του Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο της ομάδας στην δεύτερη θητεία του, απέσπασαν ένα βαθμό από ”χρυσάφι” στην προσπάθεια που κάνουν να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας, παίζοντας με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, ο Κόστιτς στο 14′ είπε ”όχι” στον Καρό αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Κόμπα στο 42′.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γκαρσία είδε την κόκκινη κάρτα και ο Κόστιτς ξαναείπε ”όχι” με σπουδαία επέμβαση στην προσπάθεια του Μοσκέρα.

Στο 60′ οι Κρητικοί ισοφάρισαν με τρομερό σουτ του Θοράρινσον, ο Βόλος είχε δοκάρι σε σουτ του Κορνέτ στο 86′ ενώ στο 90′ ακυρώθηκε γκολ του Μεγιάδο για οφ-σάιντ στον Ντίκο.

Ο ΟΦΗ πίεζε, στο 97′ o Λάρσον έστειλε την μπάλα άουτ και ο Βόλος με αυταπάρνηση και ποδοσφαιρικό θάρρος, πίστη και πάθος κράτησε μέχρι τέλους αυτό το 1-1.