Η Αργεντινή και η Βραζιλία στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου για το 2026 γνώρισαν σοκαριστικές ήττες από Ουρουγουάη και Κολομβία.
Η Αργεντινή παρά το καλό παιχνίδι του Λιόνελ Μέσι πληγώθηκε από τον Ρόναλντ Αραούχο στο 41ο λεπτό και από τον Ντάργουιν Νούνιες στο 87ο λεπτό με τελικό αποτέλεσμα 0-2 ανεβαίνοντας στην 2η θέση της κατάταξης και η Αργεντινή να παραμένει πρώτη.
Παράλληλα η Βραζιλία παρ’ ότι άνοιξε το σκορ με τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι στο τέταρτο λεπτό, ο Λουίς Ντίας πλήγωσε τους «Verde- Amarela» δύο φορές στο 71ο λεπτό και στο 75ο λεπτό του αγώνα με τελικό αποτέλεσμα 2-1 οδηγώντας την Ουρουγουάη στην 3η θέση της κατάταξης και τη Βραζιλία να παραμένει 5η.

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












