Skip to main content

Η Ρεάλ πρέπει να πληρώσει πολλά για τον επόμενο προπονητή της

REUTERS/Thilo Schmuelgen

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η «Βασίλισσα» θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να υπογράψει με τον προπονητή που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της.

Η περίοδος 2023-24 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτονται ήδη το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο υπόσχεται να είναι ιδιαίτερα δραστήριο.

Όλοι σκέφτονται τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος από οποιοδήποτε συμβόλαιο και το όνομά του έχει συνδεθεί με το σύλλογο της ισπανικής πρωτεύουσας εδώ και χρόνια.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό, αφού παίκτες του διαμετρήματος του Έρλινγκ Χάαλαντ ή του Αλφόνσο Ντέιβις ανακοινώνονται τακτικά ως πιθανές μεταγραφές των «Μερένχες» για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάνω από όλα, όμως, προέχει το θέμα του προπονητή. Ο Κάρλο Αντσελότι τελειώνει το συμβόλαιό του τον Ιούνιο και το ζήτημα του διαδόχου του είναι σημαντικό θέμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ιταλός τεχνικός ανακοινώνεται επίμονα εδώ και λίγο καιρό από τη βραζιλιάνικη Ομοσπονδία, ακόμη κι αν κάποια ΜΜΕ της Μαδρίτης δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να τον δουν να μένει στη Ρεάλ.

Ανεξάρτητα από αυτό, η «Βασίλισσα» ήδη μελετά αρκετές επιλογές, για κάθε περίπτωση. Και υπάρχει ένα όνομα που φαίνεται να είναι μπροστά από όλα τα άλλα, πολύ μπροστά από τον Ζινεντίν Ζιντάν ή τον Ραούλ Γκονζάλες.

Είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος κάνει μια υπέροχη σεζόν στην κεφαλή της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η ομάδα του βρίσκεται πολύ απλά στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga και παίζει ένα παιχνίδι που ευχαριστεί όλους τους οπαδούς τους και γενικά τους οπαδούς του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, όπως εξηγεί η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung, θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον κυνηγήσει «λαθραία». Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει ρήτρα αποδέσμευσης που του επιτρέπει να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια του συμβολαίου του με τη Λεβερκούζεν.

Αυτή η ρήτρα κυμαίνεται μεταξύ 15 και 18 εκατομμυρίων ευρώ κι επιβλήθηκε από τον Ισπανό όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το περασμένο καλοκαίρι. Ως εκ τούτου, ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να υπογράψει μια επιταγή ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ εάν θέλει τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο του «Μπερναμπέου» αυτό το καλοκαίρι.

naftemporiki.gr