Skip to main content

Πλήρωσε τα λάθη του ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε 3-1 από την Ρεν

EUROKINISSI

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν κάκιστη στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γάλλοι που ήταν κυνικοί έφτασαν σε μεγάλη νίκη αν και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Μειώθηκαν αισθητά οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, καθώς οι ”πράσινοι” ηττήθηκαν απόψε από την Ρεν με 3-1 και θέλουν δύο νίκες μέχρι το τέλος των ομίλων για να ελπίζουν στην δεύτερη θέση.

H νίκη της Βιγιαρεάλ, πάντως, επί της Μακάμπι Χάιφα διατηρεί ως φαβορί για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Conference League τους ”πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το ματς πολύ άσχημα και μόλις στο 8′ ο Μπρινιόλι έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σε εκτέλεση φάουλ του Ρίντερ και η Ρεν άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβγαλε αντίδραση, κυριάρχησε στο γήπεδο και στο 34′ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Ιωαννίδη να κερδίζει το πέναλτι και την αποβολή του Μπελοσιάν. Ο Έλληνας στράικερ εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι ”πράσινοι” πίεζαν, δεν είχαν τρόπο, όμως, να απειλήσουν και οι γηπεδούχοι τιμώρησαν τις αργές επιστροφές. Στο 65᾽ o Σαλάχ έκανε το 2-1 και στο 70′ ο Μπλας με πέναλτι έκανε το 3-1. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στο ματς και έχασε άνευ όρων.

Η βαθμολογία: Ρεν 9, Βιγιαρεάλ 6, Παναθηναϊκός 4, Μακάμπι 1.

*Βιγιαρεάλ και Μακάμπι έχουν ένα ματς λιγότερο.