Skip to main content

Εύκολα και με «κατοστάρα» η νίκη του Προμηθέα

Η ομάδα της Πάτρας είχε άλλη μια πολύ αποδοτική βραδιά στην επίθεση και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 4-1 νίκες.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Προμηθέας Πάτρας άφησε πίσω την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα, από το Περιστέρι, θριαμβεύοντας απόψε με 100-73 επί του Λαυρίου για την 5η αγωνιστική της Basket League.

Η αχαϊκή ομάδα επιβεβαίωσε ξανά ότι είναι από τις πιο επιθετικές του εφετινού πρωταθλήματος. Ο μέσος όρος της βρίσκεται στους 91 πόντους και φάνηκε ότι θα τον ξεπερνούσε εύκολα, καθώς στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε 63-34 έχοντας 8/13 τρίποντα, 22 ριμπάουντ και 14 ασίστ για 2 λάθη!

Για τους νικητές ο Χέιλ σταμάτησε στους 24 πόντους, ο Κάουαν μέτρησε άλλους 22 με 4/5 τρίποντα και ο Κόφεϊ πέτυχε 6 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ.

Από τους φιλοξενούμενους ο Καστανέδα σκόραρε 15 πόντους (6/13 σουτ), ο Ντε Τζούλιους 12, ο Χέλεμς (τραυματίστηκε) 11 και ο Καββαδάς 10 πόντους.

Για τον Προμηθέα ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε αγώνες, ενώ η ομάδα της Λαυρεωτικής ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.