Skip to main content

«Ανάσταση» του Ατρόμητου

Η ομάδα των δυτικών προαστίων πέρασε θριαμβευτικά με 3-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης» και ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις.

Δεύτερο παιχνίδι με τον Σάσα Ίλιτς στον πάγκο του, δεύτερη νίκη για τον Ατρόμητο και μάλιστα μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 3-1 επί του Άρη, για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία για μια τρίτη συνεχή εντός έδρας νίκη, με τους οπαδούς τους να αποδοκιμάζουν στα τελευταία λεπτά, ενώ οι «κυανόλευκοι» έφυγαν από τις τελευταίες θέσεις ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς.

Η πρώτη φάση καταγράφηκε στο 19΄, με τον Τσιντώτα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Σουλεϊμάνοφ. Στο 21΄  ο Καμαρά βρήκε σε καλή θέση τον Ρομπάιγ που, όμως, δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά τον Κουέστα, αλλά ο Γάλλος επιθετικός «πάτσισε» στο 25΄ βγάζοντας την ασίστ στον Φριντζόνσον για το 0-1.

Στο 36΄ και σε φάση που θα συζητηθεί και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την πλευρά του Ατρόμητου, ο Παναγίδης ανατράπηκε από τον Κεσχρίντα στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Με τη χρήση του VAR ο Διαμαντόπουλος έδειξε πέναλτι, ο Τσιντώτας απέκρουσε την εκτέλεση του Φαμπιάνο αλλά ο Βραζιλιάνος αμυντικός ισοφάρισε παίρνοντας το ριμπάουντ.

Ο Ατρόμητος πήρε προβάδισμα με εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε στο 53΄ σε χέρι του Βερστράτε και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλένσια για το 1-2, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δευτερόλεπτα μετά σπουδαία ευκαιρία για τρίτο γκολ, όταν ο Κουέστα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Βαλένσια.

Ένα γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 73΄ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Κεσχρίντα στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά στο 77΄ το τέρμα του ίδιου μέτρησε για το τελικό 1-3.

Ο Άρης προσπάθησε να μειώσει γρήγορα αλλά δεν το πέτυχε, με το δεξί δοκάρι του Τσιντώτα να σώζει πάντως τον Ατρόμητο στο 90΄+6 σε γυριστό σουτ του Φαμπιάνο.