Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα

Η ομάδα της Τρίπολης έφυγε με τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού 1-0 με γκολ του Μιριτέλο στο 8΄.

Επιστροφή στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας για τον Αστέρα Τρίπολης, που επιβλήθηκε στο Αγρίνιο με 1-0 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Με αυτή τη νίκη η αρκαδική ομάδα έφτασε στους 11 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 6.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στον Μιριτέλο και από εκεί βρέθηκε στα δίχτυα του Καπίνο, με τον Αργεντινό να σκοράρει για τρίτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα.

Τα «Καναρίνια» προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 22΄, σε σουτ Ντουάρτε, η μπάλα βρήκε στον Ζοάο Πέδρο και πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 39΄ από σέντρα του Χουάνπι ο Ζοάο Πέδρο με κεφαλιά βρήκε την αριστερή δοκό του Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε το ίδιο επιθετικά και σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όταν στο 51ο λεπτό Καλτσάς και Μιριτέλο δεν κατάφεραν να σκοράρουν μετά τη σέντρα του Χουχούμη.

Στο 66΄ οι Πελοποννήσιοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρμόνα με δύο κίτρινες σε λίγα λεπτά, όμως παρά την αριθμητική υπεροχή του ο Παναιτωλικός δεν δημιούργησε τη μεγάλη φάση που θα του απέφερε την ισοφάριση.

Όλη η δράση στην περιοχή του Παπαδόπουλου εκτυλίχθηκε στα τελευταία λεπτά, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να μπλοκάρει το εκτός περιοχής σουτ του Σενγκέλια, την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο να φεύγει άουτ λίγο αργότερα και την κεφαλιά του Βοΐλη στο 90΄+3 να μπλοκάρει ο πορτιέρε των Αρκάδων.