Skip to main content

Για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Μπασκόνια ο Παναθηναϊκός

(ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)

Το ''τριφύλλι'' φιλοξενεί απόψε την ισπανική ομάδα στο κλειστό του ΟΑΚΑ με το ροζ φύλλο αγώνα να αποτελεί μονόδρομο.

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Φενέρ και Μακάμπι, ο Παναθηναϊκός (1-3) θέλει να επιστρέψει στις νίκες, υποδεχόμενος απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Μπασκόνια (21:15, Novasports Prime) στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Euroleague.

Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα στο ξεκίνημα της σεζόν είναι απαγορευτική και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει από την ομάδα του συνέπεια στην άμυνα, τονίζοντας πως πρέπει το ”τριφύλλι” να σταματήσει τα επιθετικά ατού των Ισπανών.

«Ολα τα παιχνίδια είναι must win, ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια. Στο ΟΑΚΑ κερδίσαμε την Μπάγερν και χάσαμε δύο παιχνίδια στην παράταση.Έχεις ένα πλεονέκτημα, αλλά ειλικρινά εμείς δεν το έχουμε, αν δει κάποιος τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι κι αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία σημασία αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας.

Πρέπει απλώς να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις. Η Μπασκόνια είναι μία επικίνδυνη ομάδα και μπορεί σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές να έχει μία μόνο νίκη, αλλά επιθετικά έχει παίκτες, που παίρνουν πολλά σουτ και πολλά τρίποντα. Οπότε το κλειδί θα είναι η άμυνα».

Το υπόλοιπο αποψινό πρόγραμμα:

  • 20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας – Βαλένθια
  • 21:00 Βιλερμπάν – Βίρτους Μπολόνια
  • 21:30 Μπάγερν Μονάχου – Φενέρμπαχτσε