Skip to main content

Λυτρωτής ο Φαμπιάνο για τον Άρη

Με γκολ του αμυντικού του στο 90΄+7 η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Πανσερραϊκού με 1-0.

Με γκολ του Φαμπιάνο στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Πανσερραϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου, ενώ πλεόναζαν τα φάουλ, τα νεύρα και οι διακοπές, με τον διαιτητή Περράκη να δείχνει πέντε κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο.

Τα «Λιοντάρια» πλησίασαν στο γκολ στο 34΄, όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων ο Μούργος δεν κατάφερε να βρει την μπάλα προ του Κουέστα και το σουτ του επερχόμενου Δεληγιαννίδη έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Ένα δυνατό σουτ του Άλεξιτς στο 50΄ έφυγε επίσης άουτ, αλλά προϊόντος του χρόνου οι φιλοξενούμενοι γύρισαν πίσω, με αποτέλεσμα η κατοχή να φτάσει στο 85% για τους «κίτρινους».

Στο 83΄ η κεφαλιά του Μορόν σταμάτησε στη ρίζα της δοκού, μετά και την επέμβαση του Χοβάν, αλλά παρά την καθολική υπεροχή του ο Άρης δεν έβρισκε στόχο.

Όλα αυτά ως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Χοβάν σταμάτησε τον Σουλεϊμάνοφ αλλά από την εκτέλεση του κόρνερ από τον Ρώσο ο Φαμπιάνο με καρφωτή κεφαλιά έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.