Skip to main content

Χωρίς ενημέρωση ο Τεν Χαγκ για το θέμα Ράτκλιφ

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει τις εξελίξεις, καθώς εστιάζει μόνο στο αγωνιστικό μέρος.

Στο σκοτάδι κινείται ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, σχετικά με το μειοψηφικό μερίδιο που προτείνει ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ για να μπει στο σύλλογο.

Ο Ολλανδός τεχνικός ανέφερε ότι δεν του έχουν πει τίποτα σχετικά με τις διεργασίες που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό, προσθέτοντας ότι η εστίασή του είναι στο ταξίδι αυτού του Σαββάτου για τον αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η ιστοσελίδα Athletic ανέφερε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις μεταξύ του Ράτκλιφ και της ιδιοκτήτριας εταιρείας, της οικογένειας Γκλέιζερ, σχετικά με ένα πιθανό μερίδιο μειοψηφίας 25% στον σύλλογο.

Η εξέλιξη προέκυψε αφότου ο όμιλος από το Κατάρ υπό τον σεΐχη Γιασίμ, ο οποίος ανταγωνιζόταν την πετροχημική αυτοκρατορία INEOS του Ράτκλιφ για την απόκτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την κούρσα εξαγοράς.

Η μάχη για την αγορά του συλλόγου από την οικογένεια Γκλέιζερ, η οποία ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο ότι διερευνούσε μια πιθανή πώληση, είχε κυρίως περιστραφεί σε αυτές τις δύο οντότητες.

«Όχι (δεν μου έχουν πει τίποτα για το μερίδιο του σερ Τζιμ Ράτκλιφ)», είπε ο Τεν Χαγκ. «Επομένως, δεν εμπλέκομαι σε αυτό, άλλοι στον σύλλογο ασχολούνται με αυτό, επικεντρώνομαι στην ομάδα μου, εστιάζω στην παρούσα κατάσταση και η πιο σημαντική προτεραιότητα είναι το επόμενο παιχνίδι, το θέμα είναι αυτό».

Ο Τεν Χαγκ μίλησε επίσης για τον αμυντικό Βίκτορ Λίντελοφ, ο οποίος ήταν αρχηγός της Σουηδίας στα προκριματικά του Euro 2024, στο  1-1 εναντίον του Βελγίου στις Βρυξέλλες.

Ο αγώνας διακόπηκε στο ημίχρονο, όταν έγινε γνωστό ότι δύο Σουηδοί υπήκοοι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς σε τρομοκρατική επίθεση, στην πρωτεύουσα του Βελγίου.

«Φυσικά, ο Βίκτορ είχε ένα πρόβλημα, είναι μια κακή εμπειρία, ως Εθνική ομάδα της Σουηδίας, ήταν αρχηγός, έπρεπε να μείνει μπροστά, αλλά το αντιμετώπισε», πρόσθεσε ο Τεν Χαγκ.

«Έχει εξαντληθεί μετά από αυτό. Δεν κοιμήθηκε τη νύχτα. Επέστρεψε και χθες επέστρεψε στις προπονήσεις. Αντιμετώπισε την κατάσταση. Οι σκέψεις μας είναι με τον Βίκτορ, τους συγγενείς των θυμάτων και τα θύματα. Ο Βίκτορ έχει ενέργεια και είναι έτοιμος να παίξει αυτό το παιχνίδι».

naftemporiki.gr