Skip to main content

Χωρίς Σλούκα ο Παναθηναϊκός με την Μπάγερν

Ο διεθνής γκαρντ δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τους Γερμανούς καθώς έχει υποστεί ελαφρά θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού, ενώ χάνει και το παιχνίδι με το Περιστέρι.

Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα στον αυριανό αγώνα της Ευρωλίγκας με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης (12/10, 21:15).

Μετά τους Ντίνο Μήτογλου και Ιωάννη Παπαπέτρου, λοιπόν, νοκ άουτ τέθηκε και ο διεθνής γκαρντ για το παιχνίδι με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, καθώς έχει υποστεί ελαφρά θλάση στον υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού του.

Ο Σλούκας ξεκίνησε ήδη θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται τακτικά, ωστόσο θα είναι σίγουρα απών και από την προσεχή  αναμέτρηση πρωταθλήματος με το Περιστέρι.

Επί της ουσίας, ο παίκτης δίνει μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα, που θα είναι «διπλή» στην Ευρωλίγκα.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενερμπαχτσέ στις 17 Οκτωβρίου και τρεις ημέρες (20/10) αργότερα θα υποδεχθούν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εφόσον δεν προκύψουν νέα δεδομένα από την εμπόλεμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή.