Skip to main content

Η «κρυφή» ρήτρα που επιτρέπει στον Τσάμπι Αλόνσο να φύγει

Ο Ισπανός τεχνικός έχει συμβόλαιο έως το 2026, αλλά μια ρήτρα που θα τεθεί σε ισχύ από το καλοκαίρι του 2024 ανοίγει το δρόμο για μία από τις Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

Η άψογη δουλειά του Τσάμπι Αλόνσο ως επικεφαλής προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν, με το σύλλογο να παραμένει αήττητος τη φετινή σεζόν και ηγέτης της Μπουντεσλίγκα, συνεχίζει να πυροδοτεί φήμες για το μέλλον του παλαίμαχου Ισπανού διεθνή μέσου.

Ο προπονητής του γερμανικού συλλόγου φημολογείται εδώ και καιρό ως πιθανός διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι από την επόμενη σεζόν, όταν λήγει το συμβόλαιο του Ιταλού στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πληροφορίες, που αποκτούν δυναμική περισσότερο από ποτέ λόγω μιας λεπτομέρειας της συμφωνίας του Τσάμπι Αλόνσο με την Μπάγερ.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild, η Λεβερκούζεν και ο Τσάμπι Αλόνσο συμφώνησαν σε μια ρήτρα απόλυσης που ισχύει μόνο για τρεις από τους πρώην συλλόγους του κατά τη διάρκεια της ενεργού περιόδου του.

Πρόκειται για τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπάγερν Μονάχου και τη Λίβερπουλ, οι οποίες, παρά το συμβόλαιο του Ισπανού έως το 2026, θα μπορούσαν να «επαναγοράσουν» τις υπηρεσίες του από το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε και θα τεθεί επίσημα σε ισχύ αυτή η ρήτρα.