Skip to main content

Ο Ντε Λαουρέντις πανηγυρίζει που δεν πήρε τον Λουίς Ενρίκε στη Νάπολι

Ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης των «παρτενοπέι» μίλησε για τον προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν

Το καλοκαίρι η Νάπολι έφτασε κοντά στην πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε μετά την φυγή του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε «γάμο» και ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ευχαρίστησε δημόσια τον Θεό που δεν προχώρησε η υπόθεση με τον Ισπανό προπονητή, o oποίος τελικά κατέληξε στην Παρί.

«Το καλοκαίρι μίλησα με αρκετούς προπονητές. Ένας από αυτούς ήταν ο Τιάγκο Μότα, ο οποίος όμως δεν ήθελε να έρθει στην ομάδα. Κάλεσα, επίσης, τον Λουίς Ενρίκε και ευτυχώς πήγε στην Παρί, δόξα τω Θεώ. Δείτε τα αποτελέσματά του. Δεν με είχε πείσει καν στη συζήτηση που είχαμε για τρεις μέρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Παρί μέχρι στιγμής έχει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στη Ligue 1, ενώ πρόσφατα υπέστη μεγάλη ήττα από τη Νιούκαστλ στο Champions League με 4-1.

Βέβαια, ο Ντε Λαουρέντις… ξέχασε να αναφερθεί στη δική του ομάδα και στην επιλογή του Ρούντι Γκαρσία για την άκρη του πάγκου. Η Νάπολι βρίσκεται στο -7 από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ στο Champions League νίκησε εκτός την Μπράγκα και έχασε εντός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκαρσία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και όπως αναφέρουν στην Ιταλία η καρέκλα του τρίζει.