Skip to main content

Ατρόμητος: Στην πόρτα της εξόδου ο Κόουλμαν

Eurokinissi Sports / ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

Μετά τη βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό ο Ουαλός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Έπειτα από την ολοκλήρωση της έβδομης αγωνιστικής, ο Ατρόμητος παραμένει χωρίς νίκη, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Η ομάδα του Περιστερίου έχει ξεκινήσει κάκιστα την σεζόν και η πεντάρα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο φέρνει εξελίξεις.

Πεντάρα του Παναθηναϊκού στον Ατρόμητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής του συλλόγου, Κρις Κόουλμαν, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, πληρώνοντας το μάρμαρο της απογοητευτικής εκκίνησης.

Η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ευκαιρία για να αλλάξει η ψυχολογία και να δουλευτούν διαφορετικά πράγματα και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εργαστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΚ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.