Skip to main content

Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος» ξεπέρασε επιτυχώς έναν από τους πιο δύσκολους σκοπέλους της Σούπερ Λίγκας, τους «Ζωσιμάδες» και ανέβηκε δεύτερος, με δύο παιχνίδια περισσότερα από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ μετρούσε στους δύο τελευταίους αγώνες του στο πρωτάθλημα ήττα (0-1) στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ και εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τον Άρη, οπότε δεν είχε περιθώριο τρίτης «γκέλας».

Με κεκτημένη ταχύτητα από την ευρωπαϊκή νίκη στο Ελσίνκι, ο «Δικέφαλος» νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» με 3-1 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και ανέβηκε δεύτερος, με δύο αγώνες περισσότερους από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου έλαμψε πάλι το άστρο του υπερταλαντούχου Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας του και σημείωσε δύο γκολ, στην πρώτη εφετινή εκτός έδρας νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στο 4΄ ο Κλέιμαν προσπάθησε να κάνει βολέ, ο Μπράντον Τόμας εκτός περιοχής έβαλε την κόντρα και η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντέλια που άνοιξε το σκορ.

Στο 24΄ ο Λιάσος έκανε ένα απίθανο σουτ εκτός περιοχής, ο Κοτάρσκι πέταξε εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ και στην εκτέλεσή του ο Παμλίδης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ισοφάρισε.

Στο 33΄ και αντεπίθεση, ο Τόμας βρήκε τον Κωνσταντέλια, που με έξοχο σουτ εκτός περιοχής ξανάβαλε τον «Δικέφαλο» σε θέση οδηγού.

Οι φιλοξενούμενοι εδραίωσαν τη νίκη τους στο 77΄ με άψογο πλασέ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς με τη μία από ασίστ του Σαμάτα.