Skip to main content

Πότε έγινε αλλαγή ο Μέσι για τελευταία φορά στο πρώτο ημίχρονο;

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ζήτησε αλλαγή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα με το Τορόντο κι ανησύχησε τους πάντες στο Μαϊάμι.

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στη δράση με την Ίντερ Μαϊάμι, αφού πρώτα έπαιξε έναν αγώνα με την Εθνική Αργεντινής, ξεκουράστηκε στον επόμενο εναντίον της Βολιβίας και δεν κλήθηκε στο προτελευταίο αγώνα της ομάδας του, εναντίον της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, η επιστροφή τού «ψύλλου» δεν πήγε πολύ καλά: εμφανώς ταλαιπωρημένος και κουρασμένος από τα ταξίδια και τη συσσώρευση αγωνιστικών λεπτών, ο Αργεντινός ζήτησε αλλαγή και αντικαταστάθηκε στο 37ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, κάτι που είχε να συμβεί για περίπου 5 χρόνια.

Συγκεκριμένα, σε έναν αγώνα που διεξήχθη στις 20 Οκτωβρίου 2018 στο «Καμπ Νου» εναντίον της Σεβίλλης για την ισπανική LaLiga, όλα τα βλέμματα έπεσαν στον «ψύλλο» που έμεινε πεσμένος στο έδαφος, μετά από σύγκρουση με τον συμπατριώτη του Φράνκο Βάσκες.

Στη συνέχεια αποχώρησε στιγμιαία από το γήπεδο και εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας εκτός αγωνιστικού χώρου, για να επιστρέψει λίγο αργότερα στο παιχνίδι, που ήταν 2-0 εκείνη τη στιγμή, με τον ίδιο να έχει σκοράρει ένα γκολ.

Αν και προσπάθησε να συνεχίσει να παίζει, τελικά ζήτησε αλλαγή και βγήκε μετά από μόλις 26 λεπτά αγώνα. Λίγο αργότερα και μετά από τις απεικονιστικές εξετάσεις επιβεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για κάταγμα στο δεξιό βραχίονα, που τον άφησε εκτός δραστηριότητας για τρεις εβδομάδες.

naftemporiki.gr