Skip to main content

Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο αλλά δεν βρήκε γκολ απέναντι στους «κίτρινους», που έφυγαν με βαθμό από την Τούμπα.

Χωρίς γκολ, κατά συνέπεια και χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο «Δικέφαλος» ήλεγχε το ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, απέναντι σε έναν αντίπαλο με αμυντικό προσανατολισμό, οργανωμένο πίσω από την μπάλα και έτοιμο να βγει μπροστά αν είχε τις προϋποθέσεις, όπως στο 3ο λεπτό που ο Κοτάρσκι μπλόκαρε το σουτ του Μορόν.

Στο 16΄ ο Κωνσταντέλιας προσπάθησε να «κρεμάσει» από μακριά τον Κουέστα αλλά ο Ισπανός δεν αιφνιδιάστηκε. Στο 35΄ κεφαλιά του Εκόνγκ δεν βρήκε στόχο για τον ΠΑΟΚ, όπως και η κεφαλιά του Ντουκουρέ στην απέναντι εστία (43΄), για να κλείσει το ημίχρονο με ευκαιρία του ΠΑΟΚ σε σουτ του Ζίβκοβιτς που «έβγαλε» ο Κουέστα.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ λιγότερες συγκινήσεις και συγκεκριμένα ένα σουτ του Κάρλσον εκτός περιοχής που έφυγε άουτ (81΄) και το ακυρωμένο γκολ του Ντεσπόντοφ για οφσάιντ, τρία λεπτά αργότερα.