Skip to main content

Η Λίβερπουλ ποντάρει στον Τσάμπι Αλόνσο

Στην περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ συμφωνήσει να γίνει προπονητής της Εθνικής Γερμανίας, αντικαταστάτης του θα είναι ο πρώην μέσος των «Κόκκινων».

Στην (απίθανη) περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ αποδεχτεί την πρόταση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, η Λίβερπουλ έχει ήδη επιλέξει τον τεχνικό τής Μπάγερ Λεβερκούζεν και πρώην μέσο της, Τσάμπι Αλόνσο.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Ισπανός προπονητής, πρωταθλητής Ευρώπης με τους «Κόκκινους» έχει συμπεριλάβει οψιόν στο συμβόλαιό του με το σύλλογο της Bundesliga που του επιτρέπει να λύσει τη συμφωνία ανά πάσα στιγμή, σε περίπτωση κλήσης από το Άνφιλντ.

Με συμβόλαιο στη Λίβερπουλ ως το 2026, ο Κλοπ παραμένει η πρώτη επιλογή των Γερμανών αξιωματούχων για τη «Μάνσαφτ», αλλά αυτή τη στιγμή η επιστροφή του φαίνεται απίθανη, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους.

Είναι ο ίδιος που δεν φαίνεται διατεθειμένος να αφήσει τη Λίβερπουλ την τρέχουσα σεζόν, την οποία προπονεί από το 2015 και με την οποία μόλις επέστρεψε από μια αποτυχημένη σεζόν που τελείωσε εκτός ζώνης Champions League.

naftemporiki.gr