Skip to main content

Ζερδεβάς: Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψουμε…

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, κορυφαίος στη θέση του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, υποσχέθηκε come back της Εθνικής ομάδας.

Η ανάδειξή του ως ο κορυφαίος τερματοφύλακας του 20ού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που φιλοξενείται στην Ιαπωνία (Φουκουόκα), δεν ήταν αρκετή για να διασκεδάσει την απογοήτευση του Μάνου Ζερδεβά.

Η Εθνική ομάδα πίεσε πολύ την παγκόσμια υπερδύναμη Ουγγαρία και κάμφθηκε μόνο στη ρωσική ρουλέτα των πέναλτι, δείχνοντας όμως στο παγκόσμιο στερέωμα πως είναι παρούσα και έτοιμη να δρέψει θριάμβους.

«Δεν ξέρω αν το αξίζαμε. Δεν μπορώ να πω αν κέρδισε ο καλύτερος καθώς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, αφού στα πέναλτι η κάθε λεπτομέρεια μετράει. Είναι μια μέρα απογοήτευσης για εμάς, αλλά υπόσχομαι θα επιστρέψουμε», διαβεβαίωσε ο Ζερδεβάς.

«Η Ουγγαρία είναι μία πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν αρνείται την αξία της. Είχαμε έρθει με το μυαλό μας στο χρυσό, παρ’ όλα αυτά δεν τα καταφέραμε. Συνεχίζουμε, ευελπιστώ σε νέους τελικούς και ελπίζω να κάναμε περήφανους τους Έλληνες έστω και με την δεύτερη θέση», πρόσθεσε.