Skip to main content

Στη Γαλατασαράι ο Ζαχά

Ο Ιβοριανός επιθετικός θα έχει συμπαίκτη τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ενώ σύντομα αναμένεται να προστεθεί και ο Μάουρο Ικάρντι.

Η Γαλατασαράι ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Αφρικανού (Ακτή Ελεφαντοστού) Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος θα συνεχίσει στην Τουρκία μετά από δεκατρείς σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Έχει επιτευχθεί συμφωνία (…) για τρεις σεζόν», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα της Πόλης και πρωταθλήτρια της γειτονικής χώρας.

Ο 30χρονος παίκτης, τον οποίο ήθελε και η Φενερμπαχτσέ, θα λαμβάνει 4,35 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν και μπόνους υπογραφής 2,33 εκατομμύρια ευρώ, δήλωσε η Γαλατασαράι.

Εκτός από δεκαπέντε αγώνες με τα χρώματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Κάρντιφ, μεταξύ 2013 και 2014, ο Ζαχά είχε παραμείνει πιστός στην Κρίσταλ Πάλας από το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας, το 2010.

Με τους «Αετούς» του Νότιου Λονδίνου σημείωσε 90 γκολ σε 458 εμφανίσεις.

Ο Ιβοριανός θα συναντήσει στην επίθεση της νέας ομάδας του τον Κονγκολέζο πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος υπέγραψε την Κυριακή με την «Τσι Μπομ», αλλά το μεγάλο όνομα είναι ο Αργεντινός διεθνής στράικερ Μάουρο Ικάρντι.

Η οριστική μεταγραφή του παίκτη από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Γαλατασαράι, μετά από μια σεζόν ως δανεικός αναμένεται πολύ σύντομα, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Πηγή: AFP