Skip to main content

Εύκολο 3-0 της ΑΕΚ στον Βόλο με πρωταγωνιστή Λιβάι

Ο επιθετικός της νταμπλούχου Ελλάδας, που σκοράρει ακατάπαυστα στους φιλικούς αγώνες της ομάδας του, μετά το χατ-τρικ με τη Σαχτάρ πέτυχε άλλα δύο γκολ στο Πανθεσσαλικό.

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο η ΑΕΚ νίκησε εύκολα με 3-0 τον Βόλο, με τον Ροντόλφο Πισάρο να φορά για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα και τον Λιβάι Γκαρσία να συνεχίζει σε φουλ φόρμα.

Οι Θεσσαλοί απείλησαν πρώτοι και είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 3ο λεπτό, όταν ο Μύγας βρέθηκε απέναντι στον Στάνκοβιτς αλλά πλάσαρε πάνω του.

Ένα πλασέ του Ζίνι (8΄) από το όριο της περιοχής έφυγε μόλις πάνω από το δοκάρι και στο 16΄ η Ένωση άνοιξε το σκορ, όταν ο Ζίνι έκανε την ενέργεια, μπήκε στην περιοχή και βρήκε τον Λιβάι, ο οποίος πλάσαρε για το 0-1.

Έξι λεπτά αργότερα η ΑΕΚ διπλασίασε, ξανά με τον Λιβάι Γκαρσία, όταν ο Τσούμπερ βρήκε τον Μοχαμάντι στην περιοχή, εκείνος έδωσε έξοχα στον συμπαίκτη του κι εκείνος έγραψε το 2-0 σε φάση πανομοιότυπη με το πρώτο τέρμα.

Η υπεροχή των «κιτρινόμαυρων» συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν ευκαιρίες με τους Φαν Βέερτ (54΄), Πισάρο (59΄) και τον Μαχαίρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 61΄ με σουτ εκτός περιοχής.

Ο Πισάρο, που ήταν μέσα σε πολλές φάσεις στο διάστημα που έπαιξε (μπήκε στη θέση του Ζίνι στο 46΄), είδε το πλασέ του να χτυπά στο πόδι του Παπαδόπουλου (71΄), ενώ στο 78΄ ο Μεξικανός έπιασε την κεφαλιά από σέντρα του Άμραμπατ, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το δοκάρι.