Skip to main content

Super League: Μονομαχία «κυανόλευκων» στο Περιστέρι

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα και υποσχόμενη ωραίο θέαμα αναμέτρηση θα ολοκληρωθεί η 24η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα, που φέρει αντιμέτωπους Ατρόμητο και Ηρακλή στο Περιστέρι, στις 19:30.

Δύο από τις ποιοτικές ομάδες του πρωταθλήματος θα συναντηθούν στα δυτικά προάστια, στο ντέρμπι των «κυανόλευκων», στοχεύοντας στο τρίποντο, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία, με νίκη θα φτάσει στην έκτη θέση τον Αστέρα Τρίπολης, απέχοντας πλέον από την πέμπτη και τα πλέι οφ μόλις τρεις βαθμούς.

Ο Ατρόμητος, πάλι, θα επιδιώξει να κάνει βαθμολογικό άλμα μένοντας μόνος στη 13η θέση και δίνοντας συνέχεια στα καλά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Την αποστολή της γηπεδούχου αποτελούν οι, Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λημνιός, Ουσέρο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής, Κειτά και Σουμπίνιο. 

Ο Ηρακλής, από την πλευρά του, ταξίδεψε στην Αθήνα με τους, Περνίς, Χουάντερσον, Καρασαλίδη, Ζιαμπάρη, Μπουκουβάλα, Σαραμαντά, Καραγκούνη, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδη, Ζαμπάζη, Κυριακίδη, Τσιλιανίδη, Μοντέιρο, Ρομάνο, Περόνε, Λεοζίνιο, Μπουλούτ, Βέλλιο και Αμαραντίδη.