Skip to main content

Βαριά ήττα των Νέων από την Ισπανία

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 0-5 από τους Ίβηρες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των τελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Όπως στον πρώτο αγώνα στην τελική φάση του EURO 2023 U19 με τη Νορβηγία, έτσι κι απόψε με την Ισπανία η Εθνική Νέων βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά (0-3 στο 17΄ και 0-4 στο ημίχρονο), για να γνωρίσει βαρύτατη ήττα από τους νεαρούς Ίβηρες.

Η ελληνική ομάδα είχε χάσει στην πρεμιέρα και από τη Νορβηγία (5-4), με αποτέλεσμα οι ελπίδες για πρόκρισή της στην επόμενη φάση να είναι μόνο μαθηματικές, αφού η Νορβηγία χρειάζεται μόλις ένα βαθμό απέναντι στους Ισλανδούς.

Απέναντι στους Σκανδιναβούς είχε δεχθεί πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά αντέδρασε στο δεύτερο, απόψε με τους Ισπανούς έκλεισε το πρώτο μισό πίσω στο σκορ με 0-4.

Η «Ρόχα» προηγήθηκε στο 11΄ με τον Μπαρμπερά, διπλασίασε στο 14΄ με τον Ιμπάνιεθ κι έφτασε στο 3-0 στο 17΄ με τον Παλάθιος, σημειώνοντας τρία γκολ σε έξι λεπτά.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Μπαρμπερά και πάλι (αστέρι της U19 στην Μπαρτσελόνα) έγραψε το 4-0 και ο Κάσας στο 57ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους Ισπανούς να κατεβάζουν ταχύτητα στη συνέχεια, αφού είχαν ήδη προκριθεί με τη δεύτερη νίκη τους.