Skip to main content

Στην τρίτη θέση ο Ατρόμητος, 3-0 τον Πανιώνιο

Ο κουρασμένος από την προσπάθεια του αγώνα Κυπέλλου της Τούμπας Πανιώνιος δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον πολύ καλό Ατρόμητο, με αποτέλεσμα η ομάδα των δυτικών προαστίων να φτάσει σε άνετη νίκη με 3-0 επί των «κυανέρυθρων».

Ο αγώνας των δυτικών προαστίων διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης ημέρας του πρωταθλήματος και με τους τρεις βαθμούς, το συγκρότημα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 18΄ με πέναλτι που καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Μαξίμοβιτς στον Κουλούρη κι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος ο διεθνής επιθετικός.

Στο 25΄ η κατάσταση απλοποιήθηκε ακόμη περισσότερο, όταν ο Μπανανά, σε γύρισμα του Ενσικουλού, προσπάθησε να διώξει, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Το 3-0 «υπέγραψε» ο Ενσικουλού στο 53΄ ύστερα από έξοχη ατομική προσπάθεια, βάζοντας τέλος στις αμυδρές ελπίδες των φιλοξενούμενων να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι.

Πάντως, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να πετύχει το «γκολ της τιμής» στο 89΄, αλλά ο Μπανανά σε κενή εστία και από το ένα μέτρο πέταξε την μπάλα πάνω από το δοκάρι!