Skip to main content

Στην Αθήνα η συνέχεια ενόψει Ευρωβόλεϊ

Η Εθνική Γυναικών επέστρεψε στην πρωτεύουσα (από την Άρτα) για να συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον Αύγουστο.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας στην Άρτα, οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Γυναικών επέστρεψαν στην Αθήνα, όπου θα συνεχιστούν από αύριο (27/6) οι προπονήσεις ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωβόλεϊ, στα μέσα Αυγούστου.

Λόγω του παγκοσμίου πρωταθλήματος Εφήβων Χάντμπολ, που φιλοξενείται στην Ελλάδα, την πρώτη εβδομάδα οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο του Μετς και από τις 3 Ιουλίου στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Στην έδρα του Ολυμπιακού, άλλωστε, θα φιλοξενηθούν και οι φιλικοί αγώνες με τα αντίστοιχα συγκροτήματα της Σλοβενίας (12, 13, 15 Ιουλίου) και της Βουλγαρίας (4-5 Αυγούστου).

Πριν την αναχώρηση από την Άρτα και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης των αθλητριών και του επιτελείου στο δημαρχείο της πόλης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιουνούς Οτσάλ και οι διεθνείς Τζίνα Λαμπρούση, Όλγα Στράντζαλη και Άννα Καλαντάτζε ευχήθηκαν καλή επιτυχία στη δημοτική αρχή, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.