Skip to main content

Ζανγκ: Δεν φοβόμαστε τη Σίτι, η Ίντερ μπορεί να πάρει το Champions League

REUTERS/Alberto Lingria

O πρόεδρος της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, μίλησε για την παρουσία των «νερατζούρι» στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης

Για πρώτη φορά μετά το 2010 η Ίντερ θα διεκδικήσει το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στον τελικό του Champions League το βράδυ του Σαββάτου (10/6) κόντρα στη Σίτι.

Ο αγγλικός σύλλογος είναι το απόλυτο φαβορί αλλά ο ισχυρός άνδρας των «νερατζούρι», Στίβεν Ζανγκ, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν φοβάται το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Κανένας φόβος για την Μάντσεστερ Σίτι, έχουμε την ποιότητα για να τους νικήσουμε. Το Champions League δεν είναι ένα απίθανo όνειρο. Σέβομαι πολύ την Σίτι, που είναι μία θαυμάσια ομάδα αλλά μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα χρόνια, όσο πιο δυνατό ήταν το όνομα του αντιπάλου που βρίσκαμε μπροστά μας, τόσο καλύτερα συμπεριφερθήκαμε.

Η Ίντερ τα πάει καλά απέναντι σε ισχυρές ομάδες, απέναντι σε θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους χάσαμε βαθμούς» είπε αρχικά σε συνέντευξή του στην “Gazzetta dello Sport” και πρόσθεσε:

«Έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές πώς θα είναι να κατακτήσω ένα Champions League. Αλλά και μόνο να το ονειρευόμαστε, έμοιαζε κάποτε με κάτι το απίθανο. Τώρα που είμαστε στον τελικό έχουμε όλοι τεράστια επιθυμία να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαστε ενωμένοι, όπως είπε ο Ιντζάγκι δεν έχουμε φόβο, υπάρχει μόνο μεγάλη αδημονία. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

naftemporiki.gr