Skip to main content

Στη Φλωρεντία η Στεφανίδη, στο Χορζόφ ο Καραλής

Οι δύο πρωταθλητές θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ενόψει του παγκόσμιου πρωταθλήματος σε Ιταλία και Πολωνία.

Ο τρίτος εφετινός αγώνας στον ανοιχτό στίβο για την Κατερίνα Στεφανίδη θα διεξαχθεί την Παρασκευή (2/6) με τη συμμετοχή της στο Diamond League της Φλωρεντίας, που θα αποτελέσει άλλη μια δοκιμή για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Με καλύτερη εφετινή επίδοση τα 4,55μ. (5/5, Diamond League Ντόχα), στον αγώνα της Τοσκάνης θα αντιμετωπίσει τις Αμερικανίδες Κέιτ Μουν (4,81μ. φέτος) και Σάντι Μόρις (4,71μ.), την Τίνα Σούτεϊ (4,76μ.), την Ιταλίδα Ελίζα Μολινάρο (4,56μ.) και την Φινλανδή Βίλμα Μούρτο (4,55μ.).

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα βρεθεί για τρίτη φορά στην Πολωνία, όπου θα πάρει μέρος σε μίτινγκ στην πόλη Χορζόφ.

Ο 23χρονος άλτης του επί κοντώ θα κάνει τον τέταρτο αγώνα του για τον ανοιχτό στίβο και στόχος του είναι να ανέβει ακόμη ψηλότερα από τα 5,71μ. που σημείωσε στις 21 Μαΐου, στο Μπιάλιστοκ.

Ο Καραλής θα βρεθεί αντιμέτωπος και πάλι με τον Πολωνό Πιότρ Λίσεκ, αθλητή με τον οποίο κάνουν μαζί μεγάλο μέρος της προετοιμασίας του ενόψει του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης στον κλειστό θα παραμείνει στην Πολωνία, καθώς την Τρίτη (6/6) θα πάρει μέρος στο μίτινγκ του Μπίντγκοζ.